ПРИЧЕСКИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Най-ново от нашия блог

дата: 28.02.2017 | Автор: Beauty BG

Някои смятат, че зодиакалният знак оказва влияние върху характера и навиците на човек. Това включва избор на облекло, предпочитания към определени храни, слабост към конкретни туристически дестинации. Оказва се, че зодиите се отразяват и на косата и прическите – ето как.

Овен

Динамичната натура на Овена и натоварената му програма изискват практична, но в същото време стилна прическа, която да се вписва в суетния му характер. За през деня идеалното решение е класическата конска опашка, докато за вечерта по-подходящ е френският кок. Драматичните и по-дълбоки цветове в косите са за предпочитане.

Телец
Представителките на зодия Телец търсят прическа, която трябва да е едновременно практична, но и да запазва женствеността им. Идеални за целта са косите със средна дължина до шията – формата им се запазва по-дълго време, а с едно изсушаване и малко обем в корените се създава привлекателна ретро визия в стил 60-те.

Близнаци
Близнаците обичат многообразието – във всеки аспект, включително и в косите. Те често сменят цветове и дължини в зависимост от настроението и нагласата. Коса на пластове е най-подходящият вариант за тях, защото предлага най-много възможности за разнообразни прически.

Рак

Раците са емоционални, спонтанни и понякога леко ексцентрични. Те предпочитат коса с практична дължина и форма, която не държи на чести посещения при фризьора. За сметка на това цветовете са разнообразни. Коса с омбре или сомбре ефект са най-добрият избор за дамите зодия Рак.

Лъв

Представителките на зодия Лъв са харизматични и суетни, затова са по-внимателни с прическите. Тяхната коса е винаги добре поддържана. Обем в корените и плетен венец (асоциират се с гривата на лъва) са подходящ избор за ежедневието. За вечерта е добре да заложат на класически висок кок.

Дева

Хората са свикнали да гледат на зодия Дева като на най-практичната от всички 12 в зодиака. Когато става дума за прически, тя изненадва със стремеж към нещо не толкова рационално, но пък много женствено и красиво. Прически с букли са идеални за представителките на този знак.

Везни

Везните търсят баланса и хармонията във всичко около тях. Косата и прическата им също подлежат на тази максима. Те търсят прическа, която да е едновременно семпла, но стилна, небрежна, но красива и женствена. Дълга пусната коса на вълни е тяхното решение.

Скорпион

Дамите зодия Скорпион са мистериозни, страстни и уверени. Те обичат да експериментират с ефектни нестандартни прически, за да отбележат, че имат въображение и креативност. Различните вариации на плитките са идеални за тяхната коса.

Стрелец

Зодия Стрелец е свободолюбива и авантюристична. Представителките й търсят прическа, която да не изисква много време пред огледалото, но пък да не ги лишава и от женствеността им. Идеална за целта е прическа боб на вълни – средната дължина и къдриците са едновременно практична и закачлива комбинация.

Козирог

В ежедневието зодия Козирог е стриктна, подредена и организирана. Затова в контраст с тяхното желание за ред е красивата им и здрава коса, свободно пусната и с лек обем в корените.

Водолей

Представителките на зодия Водолей са много смели, когато става дума за мода и стил. Те обичат да опитват нови неща и не се страхуват от критика. При прическите обикновено експериментират с ярки и необичайни цветове и дължини.

Риби
Мистичност, чувственост и наивност – това са трите думи, с които може да опишете представителките на зодия Риби. Затова най-подходящата прическа за тях е косата с път на една страна или страничен бретон.

 

още статии...

Какви къдрици биха ми подхождали? Коя да е машата, с която да ги постигна???

Прическата е визията, която вие искате да притежавате. Всяка жена отделя специално внимание, за да приведе косата си във вид, който ще се харесва на всички. За тази цел купуваме различни уреди. 

Къдриците са предпочитани от повечето дами....

вижте още

Нова МОДА- Електрическа четка за коса!!!

Модата е нещо, което ни съпътства вечно, много жени казват "аз не се нося по модата", но малко или много тя се отразява! Това е така не само при дрехите, но и в прическите ни!

Mиналото беше известно с огромен обем и права като струна коса...

вижте още

Толкова много преси, а вие все още не знаете какво да изберете?

Доказано е, че всяка дама е изгубила поне 3 дни от живота си в мисленето каква преса за коса да избере.

И все пак повечето жени не знаят, че най-важното е да знаете какъв тип е вашата коса! Да, от вашата коса зависи какъв уред да...

вижте още