ПРОЛЕТНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ БОЯДИСВАНЕТО НА КОСАТА

Най-ново от нашия блог

дата: 04.05.2017 | Автор: Beauty BG

Пролетта е сезонът на промените, когато искаме нещо ново, свежо, вдъхновяващо. Най-лесният и ефективен начин за промяна на имиджа – това е боядисването на косата. В това отношение се предлагат доста интересни тенденции, които ще споделим с вас. Те ще се харесат, както на любителките на естествените нюанси, така и на привържениците на нещо по-екстравагантно.

 

1. Балеаж

 

Въпреки че редовно се появяват нови техники за оцветяване на косата, балеажът не се кани да отстъпва от своите позиции. Тази техника може да бъде обичана и предпочитана за много неща – не е необходимо редовно да боядисвате корените, естествен и свеж вид на косата, възможност за добавяне на обем, а също така универсалност, тъй като балеаж изглежда невероятно на всеки оттенък на косите.

 
 

2. Блоранж – новата маниакална тенденция на 2017 година

 

Красивото наименование „блоранж” обозначава комбинацията от русо и оранжево на косата. Това е новата тенденция, която току-що появила се, но вече активно набира популярност. Първоначално тенденцията залага на нежни пастели, но след това се появиха и други интересни вариации: пудрово прасковена, преливащо се медно оранжево, розов грейпфрут и дори светъл портокал. По този начин с техниката блоранж може да се направи и много нежно пастелно оцветяване, както и сочни, наситени варианти за най-смелите.

 

3. "Тигрово око"

 

Красиво и топло оцветяване, което ще се хареса на любителките на натуралното и естествената визия. В основата на техника е комбинация от шоколадови кичури с медни, кехлибарени, карамелени (най-важното условие е използването на топли тонове). Техниката вече са успели да оценят много звезди.

 

4. Платинено русо

 

Съвсем не е нова тенденция, но сега стана особено популярна. Тя се харесва на дизайнерите на екстравагантните къси прически. Платиненото русо е прекрасно, но имайте предвид, че за такава коса трябва да се грижите с особено внимание, защото процедурата на изсветляване действа агресивно.

 

5. Тъмно русо

 

Още една вариация на оттенък за блондинки, но по-естествена. Можете да експериментирате с техниките. Всички видове омбре, балеаж и боядисване изглеждат красиво точно в естествените тонове на тъмно русото.

 

6. Наситено кестеняво

 

Един от най-любимите цветове на косата на дизайнерите за този сезон. Той задължително трябва да е топъл, а косата задължително трябва да блести. Въпреки че по-рано нюансите на кестенявото се смятаха за по-зимни, сега стилистите разчупват стереотипите.

 

7. Огнено червено

 

Модерното оранжево този сезон ще се комбинира с червено. Такава промяна може да помогне за освежаване прическата при дами с естествено рижи коси – достатъчно е само тонизиращо средство. Гледайки моделите по модните подиуми, можем да заключим, че сезонът ще бъде горещ. При това такива сочни нюанси изглеждат добре и на права, и на буйно къдрава прическа.

 

8. Пастелни нюанси

 

Нежните и светли пастелни нюанси на косата винаги намират своите поклонници. Те предоставят широки възможности за избор: опушено люляково, приглушен розов кварц, ягодово русо, необичайното цвят фъстък и т. н. Дизайнерите показват и любов към нюансите на синьото, които могат да се използват за боядисване на отделни кичури или цялата коса. Също пастел активно се използва в техниките омбре и балеаж.

 

 

още статии...

Какви къдрици биха ми подхождали? Коя да е машата, с която да ги постигна???

Прическата е визията, която вие искате да притежавате. Всяка жена отделя специално внимание, за да приведе косата си във вид, който ще се харесва на всички. За тази цел купуваме различни уреди. 

Къдриците са предпочитани от повечето дами....

вижте още

Нова МОДА- Електрическа четка за коса!!!

Модата е нещо, което ни съпътства вечно, много жени казват "аз не се нося по модата", но малко или много тя се отразява! Това е така не само при дрехите, но и в прическите ни!

Mиналото беше известно с огромен обем и права като струна коса...

вижте още

Толкова много преси, а вие все още не знаете какво да изберете?

Доказано е, че всяка дама е изгубила поне 3 дни от живота си в мисленето каква преса за коса да избере.

И все пак повечето жени не знаят, че най-важното е да знаете какъв тип е вашата коса! Да, от вашата коса зависи какъв уред да...

вижте още