Толкова много преси, а вие все още не знаете какво да изберете?

Най-ново от нашия блог

дата: 14.02.2018 | Автор: Beauty BG

Доказано е, че всяка дама е изгубила поне 3 дни от живота си в мисленето каква преса за коса да избере.

И все пак повечето жени не знаят, че най-важното е да знаете какъв тип е вашата коса! Да, от вашата коса зависи какъв уред да използвате за да избегнете съсипването и. 

ISO BEAUTY се стреми да консултира максимално клиентите си и да им помогне в избора!

Жени с афро коса – твърда , гъста и непокорна коса трябва да използват малко по-силни уреди. За тях е подходящо използването на керамични преси. На българския пазар има много преси с керамични плочи, но това което не знаете е, че повечето непрофесионални и средно скъпи уреди се нагряват с помоща на реотан под плочите. Това изсушава и накъсва косата ви! Ако се стремите към такъв ефект, по-добре инвестирайте парите в ютия, която да изпозлвате за две неща.

Вземете си професионален уред, който да предпази косата ви! Все пак най-важното е косата ви да остане мека, бляскава и ЗДРАВА!

Пресите на ISO BEAUTY работят на базата на инфраред технология, тоест косата не се изсушава, а напротив благодарение на различните покрития и на инфраред лъчите, косъмът се отваря от вътре на вън и изкарва естествените масла на повърхността, това предотвратява накъсването, а също така запазва прическата ви за по-дълго!

Пресите с титаниево покритие са подходящи както за тънки коси, така и за къдрави. Високотехнологичните плочи генерират отрицателни йони, които осигуряват повече блясък и мекота на косата, като в същото време предпазват от „набухване“ и цъфтеж като поддържа хидратацията на косъма.

Турмалиновите йонизирaщи плочи са подходящи за боядисани, изтощени, а дори и за детски коси!  Това е уреда за вас, ако искате да предпазите максимално изтощената коса, и все пак да и придавате форма!

 

Вече наясно ли сте какъв уред е подходящ? Моля споделете мнение! :)

 

 

 

още статии...

Как да забързаме растежа на косата?

Дългата коса е символ на женственост, изящество, стил и красота. Всяка жена иска да има здрава, гъста и дълга коса, но не всички са благословените с това щастие.

Оказва се обаче, че има няколко сигурни трика, с които може да забързате...

вижте още

Тайните на коафьорите

...
вижте още
Винаги съм се чудила на жените с естествено къдрави коси, които не ги харесват и ги изправят. Непокорните къдрици са природен дар и заслужават специално отношение като лидерска позиция сред тенденциите.

12 топ тенденции в прическите за пролет/лято 2018

За да сте в крак с модата в прическите, не е необходимо да правите генерални промени с визията си като подстригване и боядисване. Достатъчно е да оформите косата си по актуален начин.
 

Ако все пак решите да се преобразите напълно,...

вижте още