КОИ ЩЕ СА МОДЕРНИТЕ ПРИЧЕСКИ ПРЕЗ 2017 ГОДИНА

Най-ново от нашия блог

дата: 05.04.2017 | Автор: Beauty BG

Идва време да свалите шапката, а това означава, че трябва да се погрижите за красотата на вашата прическа. От Beautybg.bg ще ви помогнем да научите кои са атрактивните и модерни прически през тази година, как да си направите някои от тях, за да можете винаги да изглеждате стилно и в крак с модата.

 

1.   Идеално права коса

Пресата обещава да бъде главната бюти джаджа за тази година. А тези, които не искат постоянно да я използват, могат да предпочетат процедура по перманентно изправяне на косата. С правите кичури е възможно да експериментирате: просто да ги оставите гладки, да съберете косата в строга висока опашка или да направите кок, например. Главното е косата да изглежда привлекателна и здрава.

 

2.   Прическа на пластове и страничен път

Идеален вариант за тези, които искат промяна и подновяване: да изглеждат добре без загуба на формата на прическата, но и с актуална стилна форма. Особено подходяща за непокорни гъсти коси, които не подлежат на лесна фризура и грижа: тук нищо не е необходимо да се прави, прическата "си седи" сама!

 

3.   Дълго каре

И със сигурност в комплект с балеаж: тъмни корени и светли краища, структурирани кичури, много обем – това е формулата на успеха!

 

4.   Висока опашка

Високата опашка може да се отдели спокойно в отделна тенденция. Добре дошли са игривост, например, леки къдрици, букли и цветни кичурчета.

 

5.   Вълнист боб (каре)

Преживявайки всички възможни вариации от удължен до брадичката до ултракъс, бобът (карето) окончателно преминава в редиците на класическите прически: правилната дължина и леки къдрици отиват на всеки, а ако решите да оставите да израсне прическата няма да загуби формата си още няколко месеца.

 

6.   Небрежни букли, къдрици

Ако по-рано сте ходели с безупречни буйни къдрици, то сега актуални ще са къдрици, изглеждащи така, сякаш току-що сте се събудила и още не сте се сресала. За създаването на такъв съблазнителен стайлинг ще бъде достатъчно нанасянето на обикновен мус, пяна.

 

7.   Разрошен боб

На английски тази прическа се нарича Shag, а стилистите, фризьорите я наричат по различен начин. Същността ѝ представлява много слоеве, естествен безпорядък, "лежерност" и асиметрично подстриган бретон.

 

8.   По-дълъг бретон

Прическа, подходяща за всички случаи в живота - това са леки вълни с удължен бретон. Изглежда много просто и в същото време доста изящно. Бретонът отива не на всички, но на щастливките на които подхожда, могат да се развихрят през този сезон.

 

9.   Среден бретон

Ако сте почитателка на подстрижка тип "Мирей Матийо" или "паж", изберете бретон до средата на челото: ултрамодерно е!

 

10.   Бикси

 

Нещо средно между боб и пикси: задната част на главата, тила и слепоочията са късо подстригани, а на темето на косата се придава допълнителен обем. Ако ви е жал да се разделите с буклите и дължината, тази прическа може да се изпълни и на дълга коса, връзвайки долната част на опашка или плитка и фиксиране с фиби, наподобявайки по този начин прическата.

 

11.   Ефект мокра коса

 

На всички последни модни ревюта присъстват мокрите прически. В топлото време на годината ще бъдат особено актуални. За нейното създаване е необходимо текстуриращ спрей. Просто наклонете главата си надолу и впръскайте спрей по дължината на косата, придавайки ѝ форма с ръце.

 

 

 

още статии...

Късата прическа – актуална, секси и раздвижена!

Много дами се страхуват да подстрижат дългите си коси, за да не изгубят женствеността си.

Истината е, че в късата коса има много сексапил, стига да я поддържаме правилно.

За да съберете повече смелост, вижте положителните черти на...

вижте още

Правила за подстригване на дългата коса

Може да се ползват всякакви ножици

Невярно. Ножиците трябва да бъдат добре заточени и качествени – обикновените за рязане на хартия не са подходящи. Най-добре е да закупите професионални фризьорски ножици: в противен случай рискувате да повредите...

вижте още

Коя е най-популярната прическа?

Прическата на Дженифър Анистън като Рейчъл от сериала "Приятели" беше обявена за най-популярната на всички времена.

Прическата на актрисата беше много копирана в края на 90-те години и в началото на новия век благодарение на световния...

вижте още