Толкова много преси, а вие все още не знаете какво да изберете?

Най-ново от нашия блог

дата: 14.02.2018 | Автор: Beauty BG

Доказано е, че всяка дама е изгубила поне 3 дни от живота си в мисленето каква преса за коса да избере.

И все пак повечето жени не знаят, че най-важното е да знаете какъв тип е вашата коса! Да, от вашата коса зависи какъв уред да използвате за да избегнете съсипването и. 

ISO BEAUTY се стреми да консултира максимално клиентите си и да им помогне в избора!

Жени с афро коса – твърда , гъста и непокорна коса трябва да използват малко по-силни уреди. За тях е подходящо използването на керамични преси. На българския пазар има много преси с керамични плочи, но това което не знаете е, че повечето непрофесионални и средно скъпи уреди се нагряват с помоща на реотан под плочите. Това изсушава и накъсва косата ви! Ако се стремите към такъв ефект, по-добре инвестирайте парите в ютия, която да изпозлвате за две неща.

Вземете си професионален уред, който да предпази косата ви! Все пак най-важното е косата ви да остане мека, бляскава и ЗДРАВА!

Пресите на ISO BEAUTY работят на базата на инфраред технология, тоест косата не се изсушава, а напротив благодарение на различните покрития и на инфраред лъчите, косъмът се отваря от вътре на вън и изкарва естествените масла на повърхността, това предотвратява накъсването, а също така запазва прическата ви за по-дълго!

Пресите с титаниево покритие са подходящи както за тънки коси, така и за къдрави. Високотехнологичните плочи генерират отрицателни йони, които осигуряват повече блясък и мекота на косата, като в същото време предпазват от „набухване“ и цъфтеж като поддържа хидратацията на косъма.

Турмалиновите йонизирaщи плочи са подходящи за боядисани, изтощени, а дори и за детски коси!  Това е уреда за вас, ако искате да предпазите максимално изтощената коса, и все пак да и придавате форма!

 

Вече наясно ли сте какъв уред е подходящ? Моля споделете мнение! :)

 

 

 

още статии...

Късата прическа – актуална, секси и раздвижена!

Много дами се страхуват да подстрижат дългите си коси, за да не изгубят женствеността си.

Истината е, че в късата коса има много сексапил, стига да я поддържаме правилно.

За да съберете повече смелост, вижте положителните черти на...

вижте още

Правила за подстригване на дългата коса

Може да се ползват всякакви ножици

Невярно. Ножиците трябва да бъдат добре заточени и качествени – обикновените за рязане на хартия не са подходящи. Най-добре е да закупите професионални фризьорски ножици: в противен случай рискувате да повредите...

вижте още

Коя е най-популярната прическа?

Прическата на Дженифър Анистън като Рейчъл от сериала "Приятели" беше обявена за най-популярната на всички времена.

Прическата на актрисата беше много копирана в края на 90-те години и в началото на новия век благодарение на световния...

вижте още