Толкова много преси, а вие все още не знаете какво да изберете?

Най-ново от нашия блог

дата: 14.02.2018 | Автор: Beauty BG

Доказано е, че всяка дама е изгубила поне 3 дни от живота си в мисленето каква преса за коса да избере.

И все пак повечето жени не знаят, че най-важното е да знаете какъв тип е вашата коса! Да, от вашата коса зависи какъв уред да използвате за да избегнете съсипването и. 

ISO BEAUTY се стреми да консултира максимално клиентите си и да им помогне в избора!

Жени с афро коса – твърда , гъста и непокорна коса трябва да използват малко по-силни уреди. За тях е подходящо използването на керамични преси. На българския пазар има много преси с керамични плочи, но това което не знаете е, че повечето непрофесионални и средно скъпи уреди се нагряват с помоща на реотан под плочите. Това изсушава и накъсва косата ви! Ако се стремите към такъв ефект, по-добре инвестирайте парите в ютия, която да изпозлвате за две неща.

Вземете си професионален уред, който да предпази косата ви! Все пак най-важното е косата ви да остане мека, бляскава и ЗДРАВА!

Пресите на ISO BEAUTY работят на базата на инфраред технология, тоест косата не се изсушава, а напротив благодарение на различните покрития и на инфраред лъчите, косъмът се отваря от вътре на вън и изкарва естествените масла на повърхността, това предотвратява накъсването, а също така запазва прическата ви за по-дълго!

Пресите с титаниево покритие са подходящи както за тънки коси, така и за къдрави. Високотехнологичните плочи генерират отрицателни йони, които осигуряват повече блясък и мекота на косата, като в същото време предпазват от „набухване“ и цъфтеж като поддържа хидратацията на косъма.

Турмалиновите йонизирaщи плочи са подходящи за боядисани, изтощени, а дори и за детски коси!  Това е уреда за вас, ако искате да предпазите максимално изтощената коса, и все пак да и придавате форма!

 

Вече наясно ли сте какъв уред е подходящ? Моля споделете мнение! :)

 

 

 

още статии...

Здрава боядисана коса?! Ето как!

Боядисала си косата си преди по-малко от месец, а цветът, с който толкова силно си искала да се сдобиеш, вече е избледнял и без блясък? Знаем за какво говориш и сме тук, за да ти помогнем с няколко прости съвета, които да следваш, за да я запазиш...

вижте още

Храните за красива коса

Красивата коса се дължи на правилна грижа, внимателно селектирани продукти и най-важното – правилно хранене....
вижте още

Зимен тип коса

 

За да подберете правилно козметичните средства, трябва да знаете какво е необходимо на косата Ви през зимата. Главната опасност за нея е силното понижение на температурите. В студа кръвообращението на кожата на...

вижте още