за нас

Ние сме фирма „БЮТИ БГ” официален предствител и вносител на марката ISO Beauty за България. С гордост Ви предствяме марка утвърдена изцяло в Съединените щати, Мексико, Канада, Пуерто Рико, Аржентина, Германия, Сърбия, Гърция, Русия, Сингапур, Португалия, Северна Корея, Нова Зенландия, Израел, Колумбия, Франция, Япония, Турция, Украйна и още много други. Сега в списъка включваме и България като част от голямото семейство на ISO Beauty.

Ние вярваме, че косата е част от твоята сaмoyвереност, изразява нещо уникално в теб и твоето излъчване.

В ISO Beauty предлагаме иновативни продукти за коса и съвети, за да дадем на жените от всички възрасти увереност да изразяват себе си. Приемаме настъпващите промени гъвкаво и със стил. Предлагаме продукти за коса с най-новите технологии разработени да поддържат косата здрава и жизнена. Нашата луксозна преса за изправяне с йони може да се използва за всички видове коса и е предназначена да създадава различни ефекти – права, с вълнички или къдрава.

ISO Spectrum Pro с йони са изработени от 100% твърди керамични плочи, които запазват за дълго време желаният от Вас резултат, като намаляват увреждането от топлинната обработка. Инфрачервената технология не вреди на косата, загрява косъма равномерно от вътре навън като стимулира естествената хидратация на косата и я изкарва на повърхността на косъма, оставяйки косата здрава, мека и блестяща. Чарът на продукта е във вградените плаващи плочи, които биха оформили перфектни вълни и къдрици.

ISO Turbo Pro – Турбо пресите включват в себе си плочи от турмалин, който е естествен източник на отрицателни йони. Те намаляват риска от накъсване и осигуряват леко и нежно обработване на Вашата коса. Keratin Pro –Микса от технологиите на турмалин,титаниум и керамика осигуряват бързо и равномерно топлината по цялата дължина на плочата. Резултатът е плавно завършване с по- малко вреди за повръхността на косата. Ще получите желания резултат независимо дали ще предпочетете плоча с керамично или турмалиново покритие. И това е само началото!

Проверете всичките ни продукти, включително ISO Twisters, Mirror Gold Limited Edition, ISO Hairdryers, козметични продукти и др.