МАСКА ЗА КОСА С АРГАН ЗА ДЪЛБОКО ПОДХРАНВАНЕ

снимка на МАСКА ЗА КОСА С АРГАН ЗА ДЪЛБОКО ПОДХРАНВАНЕ
38%

Маската съдържа арганово масло - рядко срещано, намира се само в югозападните части на Мароко, добре известно със силните си подхранващи качества.

- Подходяща за всеки тип коса;

- Действа в дълбочина, подсилва структурата на косата;

- Прави я мека, блестяща и здрава;

- Третира косата отвътре и я предпазва отвън;

- Стимулира растежа;

- 500 мл.;

Маска за коса за дълбоко подхранване и възвръщане на блясъка и еластичността на косата. Може да се прилага на боядисана коса.

 Подхранващата маска за коса, обогатена с арганово масло, дълбоко овлажнява и подхранва косата, оставяйки я гладка и пълна с живот. Маската предпазва косата от увреждането на околната среда чрез запечатване на краищата, предавайки блясък и еластичност.

Аргановото масло, произведено от дърво от арган от Мароко, е богат източник на антиоксиданти за укрепване и възстановяване на косъма, витамин Е за овлажняване и ненаситени мастни киселини като омега 3 и 9 за подобряване на еластичността и предотвратява накъсването на краищата.

Употреба: Използва се като седмична процедура или всекидневен балсам. И в двата случая прилагайте на мокра коса, изчакайте 2-5 минути и изплакнете обилно.

  • Всички наши клиенти могат да се възползват от преференциални ОТСТЪПКИ при покупка на два уреди или при поръчка на козметика/аксесоар. Свъжете се с нас и научете повече.