Условия за ползване

Условия за ползване

Условия за ползване

Уважаеми посетители, моля прочетете и се запознайте с нашите Условия за ползване на сайта beautybg.bg.

1. За настоящите условия на ползване.

Тези Условия за ползване регламентират отношенията между beautybg.bg и потребителите на услуги, предлагани от него. Те обвързват всички потребители. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на beautybg.bg, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. beautybg.bg е регистрирана търговска марка на "БЮТИ БГ" ЕООД.

"БЮТИ БГ" ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: София, бул. „Ал. Стамболийски ” 130- 132 БУЛСТАТ: 204945293; ДДС номер: BG204945293.

2. Ние ще се грижим за поверителноста на вашите данни.

За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо да въведете следните данни:

  • име и фамилия;
  • e-mail;
  • телефон за връзка;
  • адрес за фактура и досавка;
  • пощенски код;

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в beautybg.bg случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването ни. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на beautybg.bg заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

3. Поръчката

В процеса на поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение по e-мейл. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

4. Цените

Крайната цена на поръчката е сума от цените на поръчаните продукти и цената на доставката. Всички цени са в лева с включен ДДС.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Въпреки че правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок.

2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка - имена, адрес, телефон, пощенски код. При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на проблем по наша вина, ще поемем разходите по последващо изпращане на поръчката. При възникване на проблеми с доставката не по вина на beautybg.bg, последващо изпращане на поръчката ще бъде за Ваша сметка.

6. Плащане

1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.

2. Плащане при получаване от наш магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.

7. Доставка и получаване на продуктите

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

2. Получаване на място в магазин на beautybg.bg: избира се в процеса на поръчка след като изберете предпочитана дата и час на получаване.

8. Отказ от поръчка и връщане

Продукт закупен от сайта ни може да се върне в срок от 14 дни. Можете да замените продукт с друг при следните условия:

- Продуктите да са в оригиналната си опаковка;

- Да няма следи от употреба, нарушен търговския вид или зацапване;

- Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите;

- Продуктите да бъдат изпратени с опция за преглед на пратката преди приемането;

- Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 892 273453, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от beautybg.bg.