Ние разбираме от професионални уреди за коса. В бранша сме вече повече от 10 години. В основата на създаването на магазина лежи любовта ни към качествената грижа за Вас и желанието да Ви дадем възможност да ползвате най-добрите уреди, предлагани на световния пазар.

Благодарение на високото качество на предлаганите продукти, големият асортимент и професионализма на нашия екип, Beauty  BG се превърна в един от лидерите в продажбите на професионални уреди, както за домашно приложение, така и за специалисти в индустрията за красота. 

Всяка жена е уникална и благодарение на правилните уреди и козметика тя може да подчертае своите предимства. Въпреки това, намирането на подходящ уред понякога е трудно. Екипът на Beauty BG е винаги готов да Ви помогне да направите това с минимални усилия и време.

Защо да изберете нас?

  • Всички наши продукти са 100% оригинални с гарантиран произход.
  • В основата на работата ни е индивидуален подход към всеки клиент, професионално обслужване, отговорност.
  • С радост бихме Ви консултирали относно вида на продукта и най-подходящото за Вас.
  • Избирате продукт и той се транспортира експресно до Вас с куриер за един работен ден на стойност само 3,90 лв. – направо вкъщи или в офиса по време, което е удобно за Вас!
  • При поръчка над 150 лв. доставката е безплатна!
  • Възможност за връщане на продукта, ако не е ползван.

Beauty BG Ви спестява време, благодарение на лесната навигация и лекота на поръчката. Предлагаме отлично качество на уредите и козметиката, предлагана от нас на изключително балансирани цени. Държим на клиентите си като се стараем да останете доволни от пазаруването и се върнете отново при нас.

Заповядайте, очакваме Ви!

С уважение,

Екипа на Beauty BG