Често задавани Въпроси

Моля прочетете ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ преди да се свържете с нас

Каква е цената на доставката при поръчка?

Beauty BG предлага на своите клиенти доставка до избран адрес в цяла България. Доставките се извършват с куриерска служба Speedy в цялата страна.  

Какъв е срокът на доставка?

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни. При изчерпан продукт дните за доставка се уточняват допълнително след разговор с наш консултант.

Какво се случва след като поръчам?

След като заявите поръчка към БЮТИ БГ, поръчката задължително се потвърждава след разговор по телефона с наш консултант. След което се преминава към изпълнение на Вашата поръчка.

Как да направя поръчка на сайта?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация на сайта ни, да поръчате на наш консултант на телефон 0892273453, на имейл office@beautybg.bg или във Фейсбук/Инстаграм страниците ни.

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок до 14 дни може да я върнете или замените в първоначалния и вид грижливо опакована без да е била ползвана. „БЮТИ БГ ЕООД“  запазва правото си да отказва пратка след преглед, ако не е изпълнено условиeто за връщане и доброто отношение към продукта. За целта моля само се свържете с Нас на посочения телефонен номер 0892273453 или ни пишете на office@beautybg.bg.

Изпратете ни запитване на Email

office@beautybg.bg

 

Или ни се обадете на:

0892 273 453