Често задавани Въпроси

Моля прочетете ЧЕСТО ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ преди да се свържете с нас

Каква е цената на доставката при поръчка?

Beauty BG предлага на своите клиенти доставка до избран адрес в цяла България. Доставките се извършват с куриерска фирма Speedy до точен адрес, посочен от вас или до техен удобен офис.

При поръчка на стойност над 150.00 лв. доставката е безплатна.

Какъв е срокът на доставка?

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни. При изчерпан продукт дните за доставка се уточняват допълнително след разговор с наш консултант.

Какво се случва след като поръчам?

След като заявите поръчка към БЮТИ БГ, поръчката задължително се потвърждава след разговор по телефона с наш консултант. След което се преминава към изпълнение на Вашата поръчка.

Как да направя поръчка на сайта?

Можете да направите поръчка онлайн с или без регистрация на сайта ни, да поръчате на наш консултант на телефон 0892273453, на имейл office@beautybg.bg или във Фейсбук/Инстаграм страниците ни.

Как мога да предявя рекламация на продукт?

За да можем да дадем становище по определен казус, е необходимо на посоченият имейл в нашият сайт подробно да опишете казуса, като прикрепите документацията към съответния продукт. 

В рамките на 7 работни дни БЮТИ БГ, ще Ви върне отговор с официално становище за конкретният казус.

Каква е процедурата по замяна и връщане на закупен продукт?

Ако закупената стока не отговаря на очакванията Ви в срок до 14 дни може да я върнете или замените в първоначалния и вид грижливо опакована без да е била ползвана. В опаковката на всяка пратка към Вас, може да откриете формуляр за връщане на продукт. След като бъде попълнен е задължително да бъде изпратен към нас заедно с продукта.

Данни за връщане на продукт:

гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ 132, ет.2

Получател: БЮТИ БГ ЕООД

Тел. номер: 0892273453

 

„БЮТИ БГ“ ЕООД запазва правото си да отказва пратка след преглед, ако не е изпълнено условиeто за връщане и доброто отношение към продукта.

За допълнителни въпроси моля свържете се с Нас на посочения телефонен номер 0892273453 или ни пишете на office@beautybg.bg.

Условия за замяна на продукти

БЮТИ БГ си запазва правото да прави промени и да актуализира настоящите условия по всяко време, без да е длъжен да уведомява Потребителите си за това предварително. Задължение на Потребителите е да се информират за извършените промени в гаранционните условия.

Замяна на продукт, който вече не е в техническа гаранция (т.е изтекла е 2- годишната техническа гаранция) или клиента иска да го замени по негово желание, може да бъде направена в условия на замяна (само и единствено ако това е изрично опоменато във вашата гаранционна карта) срещу такса от 49.99 лв., която включва транспортни услуги до производителя плюс разликата в цената между повреденият продукт и цената на избраният за замяна уред! В случай, че продуктът е закупен на промоционална цена и не се обслужва по силата на законовата/ търговската гаранция, а в момента на замяна той е на редовната цена по ценоразпис, се дължи и разликата в цената.

Промоционалните цени на продукти важат само за нови клиенти, НО НЕ И В УСЛОВИЯ НА ЗАМЯНА!

 

Изпратете ни запитване на Email

office@beautybg.bg

 

Или ни се обадете на:

0892 273 453